kollage2023_jan21

En skicklig tandläkare som alltid erbjuder god service och högsta kvalitet, det är några av skälen för dig som patient att besöka TandCity Malmö. Att sköta om sina tänder är otroligt viktigt och hos oss får du all den tandvård du behöver.

Oavsett om du behöver en undersökning, tandbehandling under narkosestetisk tandvård, tandimplantat eller en tandregulering så är det till oss du ska vända dig. Vi erbjuder tandvård inom de flesta områden där våra tandläkare, experter och tandhygienister ser till att du får bästa möjliga service. Samtidigt kan vi stoltsera med ljusa, fräscha och moderna lokaler på bästa läge. Välkommen till vår vackra klinik!

Access och transparens

Tillgänglighet är en viktig del när det gäller all vård. Det är något som vi tagit fasta på och är mycket stolta över våra generösa öppettider och höga tillgänglighet. Dessutom kan du som kund räkna med ett trevligt bemötande i alla lägen då vi anser att en väl fungerande kommunikation är en viktig faktor i vårt arbete. Självklart hjälper vi dig med prisinformation på olika behandlingar så att du vet vad ditt besök kommer att kosta. Vi går tillsammans igenom olika behandlingsalternativ och ger kostnadsförslag. Självklart kan du nyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag hos oss eftersom vi är anslutna till Försäkringskassan. Tack vare högkostnadsskyddet är du samtidigt skyddad mot höga kostnader.

Vi erbjuder räntefri avbetalning via Resursbank och har även Klarna och Fortus för avbetalningsmöjligheter som anpassas efter dina önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss

Du hittar oss på Hamngatan 1, det vill säga mitt emot centralstationen i Malmö, och når oss enkelt via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Du kan också boka din tid online om så skulle önskas.

Vi ser fram emot att höra från just dig. TandCity Malmö – ditt förstaval av tandläkare Malmö!

Sofie Bergman och Alexander Johansson, grundare av TandCity Malmö